GÖR DIN ANSÖKAN NU!  

 

 

Vi hjälper dig till ett lättare liv. Kickstarta din viktresa med WEIGHT TRAINER. Programmet för dig som vill nå ett hållbart resultat. 

 

Nu har några av våra personliga tränare och coacher utbildat sig till Weight Trainers. Det innebär att de nu specialkompetens för dig som har målet att gå ner i vikt eller komma i form. Vi har bestämt oss för att leverera resultat till våra kunder. Därför har vi valt att arbeta med ett viktminskningsprogram som fungerar. Som Weight Trainer licensierad kan du vara säker på att vi har den utbildning och kunskap som behövs för att coacha dig till framgångsrika resultat.
Tillsammans med en PT/Coach får du verktygen du behöver för att nå ditt mål. Enkelt. Effektivt. Med ett långsiktigt resultat. Vi har fyra delar i våra program: TÄNK! NJUT! ÄT! TRÄNA!
Du har egen tränare som följer dig hela vägen till målet. Vi arbetar med små grupper där du kommer att få inspiration och gemenskap. Tillsammans med din tränare kommer du garantera att nå dina resultat. Under Weight Trainer-programmet träffar du din coach regelbundet, samtidigt som du skapar förutsättningar att behålla din nya livsstil i framtiden, genom nya kunskaper om kost, träning, livets njutningar och hur tankar formar människor.

 

Ring oss idag eller läs mer på www.weighttrainer.se
Du kan också fylla i formuläret här intill och göra din ansökan direkt. Fyll i namn, telefon, ämne Weight Trainer samt lite information om dig själv och varför just du vill delta i detta program.

 

 

 

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

 

 

  VARFÖR WEIGHT TRAINER  

 

RESULTAT ÄR LEDORDET.
Weight Trainer är ett personligt anpassat viktminskningsprogram där du tränar tillsammans med, och blir coachad av en personlig tränare, en träningspartner vars enda uppgift är att motivera dig till att uppnå resultaten du vill ha. Beroende på hur mycket hjälp du behöver för att nå ditt resultat finns Weight Trainer i två olika upplägg, ett lite kortare – 1 månad och ett längre – 3 månader.
Weight Trainers fyra delar -Tänk, Njut, Ät, Träna – utgör ramen för strategin du och din PT lägger upp. Det är just de fyra delarna tillsammans med din personliga tränare som gör Weight Trainer unikt.


TRÄNING SOM PASSAR DIG.

Din PT lägger upp din träning så att den passar dina förutsättningar och inspirerar dig att göra mer än vad du själv tror. Att träna med en personlig tränare liknar ingen träning du någonsin gjort på egen hand.
Du väljer om du vill träna individuellt eller i små grupper s.k. Small Groups om 4-8 personer.


KOST SOM PASSAR DIG.

Weight Trainer har tre olika kostupplägg att välja mellan, beroende på hur du snabbt du vill nå resultat och vad som fungerar bäst för dig i vardagen. Din PT hjälper dig att lägga upp din kostplan för bästa resultat.

 

  • SV_D3Q0695
  • Bild037
  • G_SV_D3Q2174
  • FREDRIK_LEIF_SV_D3Q0346