20210624_082451360_iOS

VÄLKOMMEN TILL WORKOUT ENDORFIN

MÖJLIGHETERNAS STÄLLE… Och en plats att trivas på!!
Vi är så oerhört glada att få presentera WORKOUT ENDORFIN – Din yta för utomhusträning och gott häng!

Vi har byggt en helt ny, 300 kvm stor yta för utomhusträning vid Crossfit Endorfin. Vi kallar den WORKOUT ENDORFIN och beskriver den som en plats där palmerna bor och där solen alltid lyser. En oas för umgänge, svett och skön känsla. Ytan kommer vara till för träning i alla former, både gruppträning, yoga, senior och CrossFit men även för PT-grupper. Här kommer du inte bara vilja träna utan såklart även chilla, hänga, umgås och ta det lugnt efter träningspasset. När du ser ytan kommer du förstå, det är här man vill och SKA vara i vår och sommar!

Slå dig ner på solsidan… Känn solen mot huden, andas in den friska luften, boosta dig med D-vitaminer, känn ruset av uppiggande endorfiner… och njut av en sån där härligt go känsla. Vad mer kan behövas! Vi längtar och hoppas ni gör det också.

 Kollage workout alingsås

SCHEMA FÖR WORKOUT ENDORFIN

Under sommaren ser schemat för WORKOUT ENDORFIN olika ut vecka för vecka. Vi tipsar Dig därför om att hålla utkik i appen eller webbokningen för veckans klasser. Några ligger fast ute om vädret tillåter, vissa klasser kan flyttas ut spontant om vädret tillåter. det är det som är det bästa med vår workout yta. Flexibiliteten och möjligheterna. Det känns så fantastiskt härligt!

Bokning och avbokning till klasser och wodar sker som vanligt via appen, hemsidan eller receptionen. Samma bokningsregler gäller. Du behöver inte gå till Endorfin för att checka in utan kan komma till uteytan direkt.  För att delta i WOD krävs CrossFit-kort, för övriga klasser krävs Gruppträningskort. PT-grupper anmäls via receptionen och sker kursvis. ENDORFIN PROMENAD måndagar 10.00 är GRATIS FÖR ALLA! Den pågår hela sommaren så varmt välkommen att promenera med oss!

Vill du prova oss? Inte varit hos oss tidigare? Ring receptionen på telefon 0322-64 50 00 så hjälper vi Dig!