20210624_081702401_iOS

VÄLKOMMEN TILL WORKOUT ENDORFIN

MÖJLIGHETERNAS STÄLLE… Och en plats att trivas på! Det är inte klokt… det är helt enastående… och vi är så makalöst
glada att få presentera WORKOUT ENDORFIN. Din yta för utomhusträning och gott häng!

Vi har byggt en helt ny, 220 kvm stor yta för utomhusträning alldeles intill anläggningen. Vi kallar den WORKOUT ENDORFIN och det är en plats där palmerna bor och där solen alltid lyser. En oas för umgänge, svett och skön känsla. Ytan kommer vara till för träning i alla former, både gruppträning, yoga, senior och CrossFit men även för PT-grupper. Här kommer du inte bara vilja träna utan såklart även chilla, hänga, umgås och ta det lugnt efter träningspasset. När du ser ytan kommer du förstå, det är här man SKA vara i vår och sommar!

Slå dig ner på solsidan… Känn solen mot huden, andas in den friska luften, boosta dig med D-vitaminer, känn ruset av uppiggande
endorfiner och njut av en sån där härligt go känsla. Vad mer kan behövas! Vi längtar och hoppas ni gör det också.

SCHEMA FÖR WORKOUT ENDORFIN

Under sommaren ser schemat för WORKOUT ENDORFIN olika ut vecka för vecka. Vi tipsar Dig därför om att hålla utkik i appen eller webbokningen för veckans klasser. Några ligger fast ute om vädret tillåter, vissa klasser kan flyttas ut spontant om vädret tillåter. det är det som är det bästa med vår workout yta. Flexibiliteten och möjligheterna. Det känns så fantastiskt härligt!

Det kommer varieras inriktning på klasserna så håll utkik i appen vilken klass som passar just dig. Strength, cardio, circuit blandas för att ge dig härligt varierad träning. Klasserna är byggda så att alla ska kunna vara med, både nybörjare och vana tränande.

Bokning och avbokning sker som vanligt via appen eller web-bokningen.
Du behöver inte checka in på Endorfin utan blir automatiskt avbockad och kan komma direkt till workoutytan. Vid regn flyttar klasserna in och du får ett sms med information om du är bokad.WORKOUT CIRCUIT

Cirkelträning där vi tränar igenom hela kroppen i intervaller. Du anpassar själv intensiteten efter din egen förmåga, dina egna mål men samtidigt känner mycket teamkänsla. Kombinerad kondition och styrketräning där vi mixar träning med kroppsvikt och träning med vikter och andra redskap.

WORKOUT STRENGTH
Stark och kul intervallbaserad träning med varierade redskap för hela kroppen. Du anpassar själv intensiteten efter din egen förmåga och dina egna mål. Träningen fokuserar på styrka men har även inslag av konditionsträning.

WORKOUT CARDIO
Intervallbaserad konditionsklass som är fartfylld och svettig på ett lekfullt och roligt sätt! Du använder främst din egen  kropp som redskap och kan förvänta dig ett träningspass för hela kroppen där vi höjer pulsen ordentligt.