WORKSHOP VINYASA BALANS


WORKSHOP MED GÄSTINSTRUKTÖR SAM AZIZ – VINYASA BALANS 90 MIN
Tillsammans utforskar vi hur du finner djup och meningsfull balans i din yogapraktik för att ta den till nästa nivå! Vi börjar med grunderna i ”Vinyasa practise” innan sessionen kommer med precision och mjukhet att ta dig in i ett dynamiskt flöde för att förbereda dig inför avslappning och djupare syfte. Du kommer att lämna Endorfins Yogastudio med ny kunskap, inspiration och tips för att ta din yoga till nästa nivå. Missa inte chansen och möjligheten att yoga för en av Sveriges bästa yogalärare.

OM SAM:
Sam upptäckte yogan 2004 och praktiserade främst Ashtanga Yoga fram till 2016. Sam har även praktiserat andra typer av yogaformer och blivit inspirerad av dem som han vävt samman på yogamattan. Yogan som Sam lär ut och som du möter på hans klasser är mjuk, dynamisk, hjärtkännande, frigörande och stark! Alltid med glimten i ögat som får dig att le!

Sam har under flera år undervisat yoga på olika anläggningar i Sverige och även internationellt. Han medverkar årligen på retreat i egen regi och håller i workshops/utbildningar tillsammans med andra erfarna yogalärare. Sam kommer från en aktiv idrottslig bakgrund, främst från brottning som han utövade i 20 år. Han har alltid haft ett stort intresse för kroppens förmåga att läka sig själv. Med denna bakgrund har han en bred kunskapsbank om kroppen och sinnet och hur de påverkar varandra vilket han applicerar under sina klasser.


INFORMATION:
När: söndag 30/10 09.30-11.00
Pris: 249:- årsmedlem, 299:- icke medlem
Anmälan via appen, webshopen, receptionen eller till simon@endorfin.se
Betalning vid anmälan, anmälan är bindande.Logo_footer   
     © 2014 Fitness Theme | Made with love..