Vi utbildar Er! Josef fortsätter inspirera er med sina populära workshops och denna höst presenterar vi 3 olika teman. Boka in nedanstående datum redan nu och gör din bokning via appen, webshopen, receptionen eller till josef@endorfin.se . Se fram emot kunskap och inspiration!


  • LÖRDAG 24/9 10.30-12.00 RYGGHÄLSA DEL 1. Här får du de viktigaste grundläggande övningarna för en stark, smärt och skadefri rygg. Övningar för ländrygg, bröstrygg och bål.
  • LÖRDAG 15/10 10.30-12.00 RYGGHÄLSA DEL 2. Övningar för dig som vill stärka och ha en som rygg klarar av allt! Vi går igenom övningar för bäckenbotten, höft, ländrygg och bröstrygg. För dig som har nackbesvär såsom spänningar, huvudvärk, domningar och pirrningar från nacken. Styrkeövningar, stretcher och neurologiska övningar för en problemfri nacke.
  • LÖRDAG 12/11 10.30 -12.00 MENSCYKEL & BÄCKENBOTTEN. Träning och kost för att jobba med din cykel, inte emot den! Du får senaste nytt vad som gäller för att få så bra resultat som möjligt av din träning och kost när du anpassar utefter din menstruationscykel. Bäckenbottenövningar för att ha en bra kontakt med dina inre muskler.

INFORMATION:
PRIS: 350:-/tillfälle
ANMÄLAN: Gör din anmälan via länken:

https://endorfin.brponline.se:443/#/reflink/bookevent?webCategory=19&businessUnit=555&event=5101 

Du kan också anmäla via receptionen eller till josef@endorfin.se
Anmälan är bindande, betalning vid anmälan.

Logo_footer   
     © 2014 Fitness Theme | Made with love..