yoga

ENDORFINS TRADITIONSENLIGA YOGADAG  LÖRDAG 13 APRIL KL.09.00-17.00

Förgyll april med en härligt inspirerande dag i yogans ljuvliga tecken. Vi ger dig en heldag där flöde, värme, energi & harmoni ska visa vägen & motivera dig till att kliva djupare in i yogans värld. Våra fantastiska yogisar är redo och tar emot Dig med öppna armar!

Läs mer om program och upplägg här nedan!INFORMATION:

Plats: Endorfin Alingsås, Hemvägen – Vimpeln Alingsås
Pris: 495:- för medlemmar, 895:- för icke medlemmar. I priset ingår lunchbuffé, fika och frukt!
Anmälan görs i receptionen på Endorfin eller på telefon 0322-64 50 00. Betalning vid anmälan, anmälan är bindande. Begränsat antal platser så först till kvarn.

 DAGENS UPPLÄGG:

09:00 Endorfin Alingsås öppnar

09:50 Presentation och genomgång av dagen

10:00 YOGA UNION 60 MIN CAMILLA OLDBERG & LISA FLINK

11:00 Paus

11:15 GLOBAL YOGA HAPPY  60 MIN KATRIN PALMÉN                        

12:15 Lunch & mingel

13:00 YOGA CONNECT YOUR ELEMENTS 50 MIN ANNA FARFA

13:50 Paus

14:00GLOBAL YOGA FREE SPIRIT 50 MIN JESSICA ANDERSEN

14:00 NIA 50 MIN ANNELIE NORDNER

14:50 Fika & mingel

15:20 PRANAYAMA & YOGA NIDRA 60 MIN PERNILLA LORENTZEN

16:20 Dusch, bastu & återhämtning

17.00 Endorfin Alingsås stänger

 FÖRKLARINGAR:

YOGA UNION
Välkommen att starta morgonen med en lekfull klass där fokus ligger på yogans betydelse av samhörighet och gemenskap. Dagens första klass inspireras av yogan som ett sätt att bygga broar mellan människor. Tillsammans är vi starkare!

GLOBAL YOGA HAPPY
Ny på yogamattan eller erfaren yogi? Oavsett känn dig välkommen precis som du är och där du befinner dig till den här inspirerande glädjefyllda yogaklassen . Här yogar vi utan pekpinnar , vi bjuder in glädje och ny inspiration och öppnar upp för en känsla av frihet till både kropp och sinne. Syftet är att du ska lägga bort dina gamla mentala föreställningar och välkomna våren , nuet och upplevelsen – en sorts inre och yttre vårstädning. Att få känna dig rätt och inte fel och få njuta av att växa inifrån och vara DU. Klassen kommer att vara flödande och det kommer att ges alternativ när det behövs så att du kan anpassa efter dina behov! Sätt ett leende på läpparna så kör vi… 

YOGA – CONNECT TO YOUR ELEMENTS
En dynamisk klass där vi sammankopplar de fem elementen Jord, Vatten, Eld, Luft & Rymd i våra kroppar. Klassen balanserar oss och skapar harmoni. 

GLOBAL YOGA FREE SPIRIT MED JESSICA ANDERSEN

Yoga i flöde med fokus på värme, skratt och äventyr i härliga och annorlunda positioner med inspiration från djurlivet och dess namn.

NIA

Nia är flödande och mjukt, kraftfullt och stärkande, rytmiskt och svettigt, meditativt och stilla. I Nia möts öst och väst i en träningsform inspirerad av dans, kampsport och mindfulness. Nia innebär kontakt med dig själv och din kropp, dynamik, helhet och läkning – och mest av allt Rörelseglädje! Nia (Neuromuscular Integrated Action) har skapats i USA av Debbie och Carlos Rosas genom deras hängivna utforskande av kroppen. Nia lockar fram lusten till rörelse och kroppens naturliga sätt att röra sig – The Body´s Way. Nia utförs barfota för att få kontakt med fötterna, en källa till balans, medvetenhet och bra hållning. Dina rörelser ackompanjeras av inspirerande musik.

PRANAYAMA & YOGA NIDRA

Andningen utgör grunden för vår hälsa och vår andningsprocess är intimt kopplat till vår hjärna och till det centrala nervsystemet. Pranayama är yogiska tekniker för att kontrollera andningen och syftar till att reglera kroppens flöde av livsenergi (prana). Enligt yogan kan man genom att styra andningen upprätta balans mellan kroppens och sinnets funktioner. Yoga nidra är en guidad djupavslappning och brukar kallas ”yogisk sömn”, där man låter kroppen somna men sinnet vara vaket. Yoga nidra kan hjälpa oss att hitta en total djupavslappning som kan bidra till att lösa upp mentala och fysiska spänningar.

 

Bild034manlig yoga smal somamove endorfinBild007Bild014Bild045


Logo_footer   
     © 2014 Fitness Theme | Made with love..